Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Bakáts Feszt, Mozart: Figaro házassága – keresztmetszet, Km. Rost Andrea, Concerto Budapest


Bakáts tér - Nagyszínpad

2017. augusztus 27. 19:30

Magyarország egyik vezető nagyzenekara, történelmi múlttal és a fiatal zenészek dinamizmusával.

Nagy ívű és innovatív műsorszerkesztésével, egyéni hangzásával új színt hozott a magyar zeneéletbe. Az elmúlt években számos nemzetközi fesztiválra, Európa, Amerika és a Távol-Kelet rangos koncerttermeibe is meghívást kapott. A Concerto Budapest visszatérő vendégei olyan világhírű művészek, mint Gidon Kremer, Gennagyij Rozsgyesztvenszkij, Boris Berezovsky, Heinz Holliger, Isabelle Faust, James Galway, Jevgenyij Koroljov. A klasszikus művekből álló repertoárt kortárs zeneművek, gyermek- és ifjúsági programok teszik még színesebbé. Művészeti vezetője 2007 óta a Liszt- és Bartók- Pásztory díjjal kitüntetett Keller András, hegedűművész, pedagógus, a világhírű Keller Quartet alapítója.

Keller András:

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán tanárai Kovács Dénes, Rados Ferenc és Kurtág György voltak, Salzburgban Végh Sándor növendékeként folytatta tanulmányait. 1983-ban lett az Országos Filharmónia szólistája, illetve az Állami Hangversenyzenekar és a Budapest Fesztiválzenekar koncertmestere. 1987-ben megalapította a Keller Quartettet, amellyel 1990- ben megnyerték a világ két legjelentősebb vonósnégyes versenyét: az Evianit, a Reggio Emiliai Borcianit. Szóló- és kamarazene felvételeivel elnyerte a legrangosabb díjakat, például 1996 és 2006 között hat alkalommal a Deutsche Schallplattenpreis-t, valamint a MIDEM Classical Award-ot, Victoire Prix-t, Record Academy Award-ot, Grand prix du Disque-t, Caecilia Prix-t. Nemzetközi elismerései mellett 1995-ben Liszt-díjjal, 2012-ben Érdemes Művész és Bartók-Pásztory díjakkal tüntették ki. Világszerte tart mesterkurzusokat és szinte az összes vezető hangversenyteremben megfordult koncertkörútjai során. 2007 óta a Concerto Budapest vezető karmestere és zeneigazgatója. 2016 óta a prominens londoni Guildhall School of Music and Drama hegedűprofesszora.